عامل افزایش قند خون در دیابتی ها

حفظ مقادیر قند خون در محدوده نرمال و نیز کنترل میزان چربیهای خون و سطح هموگلوبین A1C،در کنترل دیابت و جلوگیری از عوارض کوتاه مدت و بلند مدت آن اهمیت زیادی دارد.

اگر شما فرد دیابتی هستید که میخواهید به بهترین شکل بیماری خود را کنترل نمایید،باید حداقل به مدت یک هفته با دستگاه گلوکومتر(تست قند خون از سرانگشت)، قند قبل و بعد از صبحانه،ناهار و شام را اندازه گرفته و در دفترچه خود ثبت نمایید.سپس با مشورت با پزشک خود مقدار قرص یا انسولین دریافتی را تغییر دهید تا بتوانید قند خون را در محدوده ای که در جدول زیر نشان داده شده است،حفظ نمایید.

- خوردن غذای زیاد
- فعالیت فیزیکی ناکافی
- سرماخوردگی، آنفولانزا یا بیماری ها یا عفونت های دیگر
- مصرف مقدار ناکافی داروهای پایین آورنده قند خون یا انسولین

عامل افت قند خون در دیابتی ها چه میتواند باشد؟


- خوردن غذای ناکافی
- افزایش فعالیت فیزیکی یا ورزش
- به تعویق افتادن زمان خوردن وعده غذایی اصلی یا میان وعده
- مصرف زیاد دارو یا انسولین


مطالب مرتبط با دیابت :

دیابت در سالمندان

شاید کودک شما دیابتی باشد

دیابت و تغذیه

دیابت چیست و چه عواملی منجر به دیابت می شود

تغذیه در دیابت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.